• Home
  • Actualitate
  • Toţi credeau despre ea că e femeie de afaceri în America, dar adevărul e altul! Cum îşi câştigă de fapt existenţa

Toţi credeau despre ea că e femeie de afaceri în America, dar adevărul e altul! Cum îşi câştigă de fapt existenţa

Secretul Monicăi Gabor în SUA a fost dezvăluit! Transformarea ei radicală și munca asiduă în slujba iubitului stârnesc controverse și admiratie.

Dacă în trecutul ei la Izvorani, în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor se bucura de lux și servicii multiple, în vila sa din Malibu, SUA, alături de iubitul chinez Mr. Pink, viața ei s-a schimbat complet. Acum, Monica își asumă roluri variate și muncește fără oprire.

În 2008, pe când era doamna Columbeanu, Monica angaja doi tineri harnici, Simona și Ionuț, pentru a se ocupa de diverse sarcini domestice. Totuși, în prezent, lucrurile s-au schimbat radical. Monica însăși se ocupă acum de curățenie și gătit, susținând că nimeni nu poate face lucrurile mai bine decât ea însăși. Este extrem de dedicată și își îndeplinește atribuțiile cu pasiune, pregătind mâncăruri chinezești și chiar meditând pentru a-și menține echilibrul emoțional.

Fără a mai fi înconjurată de o armată de angajați, Monica și Mr. Pink se bucură de intimitate și organizare. Pe rețelele sociale, Monica împărtășește cu mândrie activitățile și realizările sale casnice, demonstrând cât de mult s-a schimbat în bine și cât de mult apreciază viața sa nouă alături de iubitul său.


Distribuie