• Home
  • Actualitate
  • Tu Știai Asta De Ce Apa Sfințită Nu Se Strică Niciodată. Efectele Nebănuite Ale Acesteia

Tu Știai Asta De Ce Apa Sfințită Nu Se Strică Niciodată. Efectele Nebănuite Ale Acesteia

Atât credincioșii, cât și duhovnicii sunt de părere că agheasma are proprietăți binefăcătoare pentru oameni, care vin prin puterea Duhului Sfânt.

Cu siguranță, mulți dintre noi ne-am întrebat de ce apa sfințită nu se strică niciodată. Ei bine, se pare că există și unele explicații mai pământești pentru care agheasma stă fără să se strice chiar și mai mulți ani.

De ce nu se strică apa sfințită

Cel mai probabil, toată lumea știe că apa este sfințită de către preoți prin scufundarea crucii și a busuiocului în aceasta. După cum explică oamenii de știință, atunci când este sfințită, apa intră în contact atât cu argintul din care este făcută crucea, cât și cu busuiocul. Acestea având proprietăți antibacteriene, apa se păstrează nealterată pentru o perioadă mai lungă de timp.

În caz că nu știați deja acest lucru, argintul distruge bacteriile de putrefacție și algele microscopice din apă, creând un mediu în care acestea nu pot să se dezvolte. De asemenea, busuiocul este o plantă foarte cun… Citeste continuarea pe <a href=”https://editorial.ro/tu-stiai-asta-de-ce-apa-sfintita-nu-se-strica-niciodata-efectele-nebanuite-ale-acesteia-3″>https://editorial.ro/tu-stiai-asta-de-ce-apa-sfintita-nu-se-strica-niciodata-efectele-nebanuite-ale-acesteia-3</a>


Distribuie