• Home
  • Actualitate
  • Un Italian A Cunoscut O Româncă Într-Un Bar Și A Angajat-O Ca Menajeră. Ce I-A Făcut Femeia În Apartament

Un Italian A Cunoscut O Româncă Într-Un Bar Și A Angajat-O Ca Menajeră. Ce I-A Făcut Femeia În Apartament

O româncă în vârstă de 37 de ani a distrus apartamentul italianului care o angajase, doar, cu câteva zile înainte de dezastru. Bărbatul a fost nevoit să apeleze la poliție pentru a o scoate din casă, pe cea căreia îi oferise un job. Iată care a fost motivul pentru care femeia a recurs la acest gest!

Un italian s-a ales cu o pagubă enormă, după ce a avut proasta inspirație de a avea încredere într-o femeie, oferindu-i un loc de muncă. Bărbatul a angajat-o ca menajeră pentru apartamentul în care locuia. Câteva zile mai târziu, bunul samaritean avea să se confrunte cu o situație deplorabilă.

Femeia l-a sunat pe angajatorul ei și l-a amenințat că îi distruge apartamentul. Deși nu avuseseră nici un conflict, menajera de ocazie, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, a devastat casa de care trebuia să se îngrijească, conform Il Mattino di Padova.

Ce a pățit un italian care a angajat o româncă ca menajeră

Bărbatul a sunat la 113 și le-a explicat polițiștilor penibila situație în care se află. El le-a mai mărturisit că o cunoscuse pe femeie la barul pe care-l deține și a decis să o ajute.

Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că femeia trecuse, demult, la atacul asupra bunurilor din casă. Românca, recalcitrantă la vederea autorităților locale, a luat o bucată de lemn, probabil piciorul vreunui scaun distrus, și a trecut la amenințări.

Pentru a o calma, polițiștii au acționat în primă fază cu un spray lacrimogen, însă efectul a fost exact invers. Femeia s-a enervat și mai tare, iar în acel moment agenții au fost nevoiți să folosească pistolul cu electroșocuri. În cele din urmă,  românca a fost arestată.

Ce salariu are o badantă în Italia

Termenul de badante nu mai are nevoie de nicio traducere pentru români, căci multe persoane s-au interest de acest job bine plătit în țările civilizate ale Europei. Puțini știu, însă, ce diferențe de bani sunt în funcție de țara în care aleg să meargă că să aibă grijă de o bătrâni.

Meseria de badantă este din ce în ce mai bine reglementată în piața muncii. Așa se face că badantele, precum și menajerele, devin „asistenți de familie”.

Meseria de badantă este încadrată, mai nou, la diferite niveluri în grila de salarii. Diferențele vin și în funcție de locul în care se desfășoară fizic munca propriu zisă.

Potrivit ultimelor informații de pe piața muncii, a fost încheiat un nou contract colectiv de muncă a celor aproximativ 860.000 badante din Italia. Documentul oficial a intrat în vigoare de la 1 octombrie 2020. Așadar, salariul de badantă în Italia se situează între 700 și 1500 de euro, în funcție de niveluri.


Distribuie