• Home
  • Actualitate
  • Unde va fi înmormântat Viorel Lis: „Nu avea nici loc de veci”. Anunțul a fost făcut chiar de Oana Lis

Unde va fi înmormântat Viorel Lis: „Nu avea nici loc de veci”. Anunțul a fost făcut chiar de Oana Lis

În prezent, fostul primar se află în grija soției sale, Oana Lis, care are grijă de el constant. Dacă acum ceva vreme își exprima dorința ca trupul său să fie incinerat, acum se pare că nu mai este de aceeși părere, vrând să aibă parte de o înmomântare tradițională.

Oana Lis duce grija banilor de când Viorel Lis s-a îmbolnăvit grav. Acum se deplasează doar cu ajutorul căruciorului, iar tratametele pe care le face necesită mii de lei în fiecare lună, sume pe care Oana Lis nu le poate acoperi tot timpul.

Din cauza neajunsurilor, a trecut chiar la metode la care nu s-ar fi așteptat că va apela vreodată, acesta și-a amanetat verigheta și a cerut donații din partea oamenilor, chiar dacă s-a lovit de numeroase critici din partea internauților.

Viorel Lis își dorește să fie înmormântat

Recent, Oana Lis a dezvăluit că soțul său și-a exprimat dorința de a fi înmormântat în mod tradițional, însî, la acel moment, fostul edil s-a lovit de o problemă: nu avea loc de veci. Între timp, însă, și acest aspect -a soluționat cu ajutorul unei verișoare de-ale fostului edil. Femeia i-a oferit vărului ei un loc de veci cadou, acolo unde se poate odihni când va trece în neființă.

„I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi!

Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă!”, a spus Oana Lis, conform Click.

Oana Lis este mereu alături de soțul său

În ciuda faptului că îi este dstul de dificl să se descurce, Oana Lis nu are de gând să-l lase pe soțul său de izbeliște. Își dorește să fie alături de el până când își va da ultima suflare, chiar dacă este nevoită să se lupte cu neajunsurile pentru a-l îngriji și a-i oferi tot ceea ce are nevoie.

„Așa sunt eu, nu mă lasă inima. Mi-au zis și oamenii de acolo: Oana ești extraordinară! Vin persoane care-și lasă mama, pe cei dragi în spital și nu mai vin zece zile să le aducă o apă, un iaurt. Mi se pare trist. Eu nu sunt așa, Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipa! Sper să pot!”, a mai decșarat Oana Lis, conform aceleași surse amintite mai sus.


Distribuie