• Home
  • Actualitate
  • Vă mai amintiți de trupa Genius, care făcea furori în anii ’90? Ce fac și cum arată acum membrii trupei

Vă mai amintiți de trupa Genius, care făcea furori în anii ’90? Ce fac și cum arată acum membrii trupei

Trupa Genius a fost una dintre cele mai iubite și apreciate formații din România în anii ’90, aducând muzică de calitate și hituri care au rămas în inimile fanilor. Cu toții își amintesc de acea perioadă când melodiile lor făceau furori la radio și la televizor. Cu trecerea timpului, membrii trupei au urmat căi diferite în viață, astfel că este interesant să vedem ce fac acum și cum au evoluat de-a lungul anilor.

Cu ce se ocupă acum
Trupa Genius a fost înființată în anul 1996 și a fost alcătuită din trei membri talentați: Oana Vincu, Cezar Hălmăgean și Ovidiu Hălmăgean. Împreună, au creat melodii memorabile și au susținut numeroase concerte în întreaga țară. Cu toate acestea, succesul lor vine adesea la pachet cu sacrificii și oboseală, iar acest lucru a avut un impact asupra viitorului trupei.

Dintre cei trei membri fondatori ai trupei, doar Oana Vincu a rămas în lumea muzicală. După perioada de glorie a trupei Genius, Oana a ales să-și continue pasiunea pentru muzică și a devenit profesoară de canto. Cu toate acestea, ea a evitat lumina reflectoarelor și și-a dorit să își dedice timpul și energia instruirii altor tineri talentați.

Interesant este că Oana și Cezar Hălmăgean au petrecut un deceniu în Statele Unite ale Americii, explorând noi oportunități în cariera lor muzicală. Cu toate acestea, drumurile lor s-au separat în cele din urmă, iar motivele au fost multiple, cu un accent pe oboseală și solicitațiile constante ale concertelor. Oana a vorbit deschis despre această perioadă tumultuoasă din viața lor și despre momentul în care au decis să se oprească.

„Totul a început să se clatine atunci când oboseala a devenit copleșitoare. Aveam foarte multe concerte, uneori chiar două sau trei pe zi, mai ales în timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc ușor pentru niște tineri care abia terminaseră liceul și nu plecaseră de acasă mai mult de o săptămână sau două în timpul vacanțelor de vară. Trebuie menționate și condițiile dificile în care cântau, uneori în săli neîncălzite sau cu probleme de cazare. Acestea au contribuit la stresul și oboseala noastră, iar, în cele din urmă, am hotărât în mod comun să ne oprim. Nu a fost vorba despre certuri legate de bani, așa cum s-a vehiculat în presă. Au circulat tot felul de scenarii de film despre despărțirea noastră, dar nu au fost reale, din păcate”, a mărturisit Oana Vincu într-un interviu pentru Ziare.com.

În ciuda acestei despărțiri, Oana Vincu nu exclude posibilitatea de a se reuni cu ceilalți membri ai trupei Genius, dar doar într-un context în care să interpreteze o melodie sau două pentru dragul publicului. Cu toate acestea, este clar că membrii trupei și-au găsit acum alte chemări în viață.

Oana Vincu
În ceea ce-l privește pe Cezar Hălmăgean, informațiile despre el sunt limitate, dar se pare că s-a stabilit în Timișoara, unde a fondat un site educațional. Acesta s-a căsătorit și are un copil, demonstrând că viața sa a luat un curs diferit după perioada de succes cu Genius.

Cezar
Fratele lui, Ovidiu Hălmăgean, și el locuiește în Timișoara și a ales să se implice în industria software și video, fondând o companie în acest domeniu. La fel ca și Cezar, el a întemeiat o familie și are un copil.

Cu toate că membrii trupei Genius au urmat drumuri diferite în viață și au ales cariere și pasiuni variate, amintirile legate de muzica lor rămân vii în inimile fanilor. Melodiile precum „Orașul trist,” „Macho Man,” „Îmi plânge inima,” „Vara” și „Moșu” continuă să fie iubite și cântate și astăzi, aducând zâmbete pe fețele celor care le ascultă. Cu toate că au trecut mulți ani de la perioada lor de glorie, trupa Genius a lăsat o amprentă durabilă în industria muzicală românească și în inimile tuturor celor care au crescut cu muzica lor.


Distribuie