• Home
  • Actualitate
  • Valentin Sanfira, de urgență la spital, în Italia. Artistul de muzică populară ar fi suferit un accident

Valentin Sanfira, de urgență la spital, în Italia. Artistul de muzică populară ar fi suferit un accident

Valentin Sanfira, de urgență la spital, în Italia. Artistul de muzică populară și-a luat o binemeritată pauză și a plecat împreună cu soția lui, Codruța Filip, în vacanță. Numai că sejul s-ar fi transformat într-un coșmar, după ce bărbatul ar fi suferit un accident cu skijet-ul.

Valentin Sanfira, de urgență la spital, în Italia. După ce și-a încheiat cu succes toate proiectele, artistul a a decis să își ia câteva zile libere și să plece alături de soția lui într-o scurtă escapadă, unde a fost implicat într-un accident destul de grav.

Se pare că artistul ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentării, iar acesta ar fi fost nevoit să își anuleze evenimentele din următoarea perioadă. Deși informația nu a fost confirmată, fanii au observat absența celor doi din mediul online, iar acest lucru ar confirma zvonurile, având în vedere faptul că aceștia sunt destul de activi pe conturile de socializare.

Maria Constantin, prietena cuplului, a auzit și ea despre problemele cu care Valentin Sanfira s-ar confrunta, însă nu este sigură că ceea ce se spune este real. „Am auzit și eu ceva, m-a sunat un prieten. Dar nu pot să îți spun nimic, nu știu dacă e adevărat”, a spus Maria Constantin pentru Fanatik.ro.

Codruța Filip, declarații despre relația cu soțul ei

Codruța Sanfira a făcut o serie de declarații total neașteptate. Cei doi rămân un cuplu extrem de bine sudat, amândoi considerând unul despre celălalt că sunt suflete pereche. Artista a vorbit extrem de frumos despre soțul ei, afimând că este un om milostiv și sensibil și mai mult spune că a învățat de la el cea mai importantă lecție.

O lecție pe care o apreciez a fost cea în care mi-a spus că trebuie să fiu puțin mai dură și mai hotărâtă. De foarte multe ori aveam tendința să dau o șansă de mult prea multe ori unui om. El m-a învățat să mai spun și nu”, a declarat Codruța Sanfira pentru catine.ro.

Codruța Filip a pus în discuție și care sunt lucrurile care ar face-o să plece definitiv de lângă Valentin Sanfira. În trecut, aceasta glumea când era adusă în discuție ipoteza infidelității. La momentul respectiv, artsita afirma că dacă s-ar ajunge în acel punct, soțul ar „apărea la știrile cu dispariții”, însă acum a pus punctul pe i.

Vedeta a explicat că nu putea să treacă peste dacă soțul ei ar alege să aibă, în paralel, o relație cu o altă femeie.

N-aș ierta niciodată infidelitatea, violența. Și probabil n-aș trece cu vederea dacă la un moment dat nu ne-am mai înțelege deloc”, a spus Codruța.


Distribuie