Vecina punea un prosop ud la fereastra in fiecare noapte

#1. O pernă în frigider

S-ar putea să sune puțin ciudat, dar funcționează! Învelește o pungă de plastic în jurul pernei ca să nu se ude și pune-o în frigider pe tot parcursul zilei. Poți pune perna răcoroasă sub cuvertura ta la ora culcării sau să o folosești ca pe o pernă obișnuită.

#2. Prosop umed la fereastră

Poți reduce temperatura din cameră cu un prosop umed sau răcoros. Deschide fereastra și pune un prosop umed care va acționa ca un aer condiționat natural în nopțile calde.

#3. Cuburi de gheață în fața ventilatorului

Dacă vrei să răcești camera înainte de a merge la culcare, pur și simplu pune o farfurie cu gheață în fața ventilatorului. Este foarte eficient.

#4. Scoate toate sursele de căldură din cameră

Scoate toate dispozitivele electronice care generează căldură excesivă din dormitor, mai ales dacă sunt conectate la încărcare, deoarece ele radiază și transmit căldură inutilă care crește temperatura camerei.

#5. Lighean cu apă rece pentru picioare

Un singur lighean cu apă rece nu numai că te va răcori, ci te va ajuta să adormi ușor. Răcirea picioarelor duce la o reacție automată a organismului: va intensifica circulația către această parte a corpului. Acest lucru va oferi relaxare și un efect calmant pentru întregul corp.

#6. Șosete umede

Șosetele umede, în special în nopțile calde, te vor revigora. Pur și simplu pune șosetele în congelator și apoi pune-le pe picioare. Un somn liniștit și răcoros te așteaptă!

Te rog să împărtășești aceste sfaturi cu familia și prietenii tăi!


Distribuie