• Home
  • Actualitate
  • Veste Tristă Despre Liviu Vârciu! Anunțul Făcut De Artist: Este Din Ce În Ce Mai Rău

Veste Tristă Despre Liviu Vârciu! Anunțul Făcut De Artist: Este Din Ce În Ce Mai Rău

Noi probleme de sănătate pentru Liviu Vârciu, care în ultima vreme a tot avut stări de rău. În ultima săptămână a fost nevoit să stea mai mult în pat și nu știe ce se întâmplă.

Probleme de sănătate pentru Liviu Vârciu
Artistul Liviu Vârciu nu s-a simțit deloc bine, sănătatea făcându-i probleme din ce în ce mai frecvent. Vineri, când împlinește vârsta de 42 de ani el speră că va fi în stare să-și serbeze ziua de naștere așa cum se cuvine.

El mărturisește că răcește foarte des, iar multe dintre probleme au apărut după ce a avut COVID, boală care i-a schimbat viața total. Chiar dacă se simte bine o perioadă, ulterior răceala l-a acaparat din nou, iar de zile bune, actorul stă doar în pat.

Liviu Vârciu spune că în fiecare zi parcă se simte din ce în ce mai rău, iar medicii i-au spus că virozele din acest sezon ar fi de vină.

„Astăzi am o săptămână de când stau la pat și este din ce în ce mai rău. Mă trezesc din ce în ce mai rău. Mi-am făcut și test Covid și nu am nimic. Am foarte mulți prieteni care sunt medici și directori la spitale și am sunat și mi-au spus că este din cauza sezonului”, a povestit actorul, la Antena Stars, potrivit fanatik.ro.

În plus, fiul și fetița sa au venit, de asemenea, răciți acasă. Cu toate acestea, el este cel care se îmbolnăvește cel mai des, iar partenera sa de viață nu pare să aibă nimic.

Doamna Anda nu are nimic și strănut și tușesc pe ea și nu mai pot de nervi din cauza asta”, a mai dezvăluit Liviu Vârciu, în interviul acordat la Antena Stars.

Petrecerea de ziua sa e incertă?
În ceea ce privește ziua sa de naștere, Liviu Vârciu speră că o să își revină și că nu va fi nevoit să stea în pat. Să nu uităm și că nici în anii trecuți nu a făcut mare lucru de ziua lui, după cum povestește chiar el. Și nu e prima oară când actori se confruntă cu probleme de sănătate.

În ultima perioadă, Liviu Vârciu a tot avut stări de rău, iar de fiecare dată credea că este vorba despre COVID. În final însă, actorul s-a convins că este vorba doar despre anumite răceli, care durează ceva mai mult și sunt și mai frecvente în cazul său.


Distribuie