• Home
  • Actualitate
  • Vestea nopții despre Florin Piersic! Mihai Bendeac a făcut anunțul despre marele actor al României

Vestea nopții despre Florin Piersic! Mihai Bendeac a făcut anunțul despre marele actor al României

Marele actor al României, Florin Piersic, a fost copleșit de emoții după gestul lui Mihai Bendeac! Aceștia s-au întâlnit la Timișoara, iar momentul care a urmat, parcă a fost desprins dintr-un scenariu de film. Care a fost reacția maestrului și ce s-a întâmplat acolo?

Florin Piersic a fost copleșit de emoții după gestul făcut de Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din ultimii ani, când s-a întâlnit, la Timișoara, cu marele actor Florin Piersic. Copleșit de măreția actorului pe care-l admiră încă din copilărie, fostul jurat de la iUmor s-a pus în genunchi în fața lui Piersic, sărutându-i mâinile.

Marele actor al României a fost copleșit de emoții, în momentul în care l-a văzut pe Mihai Bendeac. Florin Piersic i-ar fi spus interlocutorului său, cu regret, că ar fi fost dezinformat de anumite persoane că Bendeac nu-și dorește să știe nimic de persoana sa.

Mihai Bendeac a fost indignat să audă asemenea cuvinte, asigurându-l pe marele Florin Piersic că nu s-ar fi pus problema de așa ceva, fostul jurat de la Antena 1 simțindu-se jenat să-l deranjeze, datorită respectului imens pe care i-l poartă.

„O întâmplare care m-a rupt. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani. Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar că unele persoane i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui.

I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema.

De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.”, a scris Mihai Bendeac pe pagina lui oficială de Facebook.

Florin Piersic: Tu știi ce însemni pentru mine? Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil

Florin Piersic a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa fostului jurat de la iUmor. Maestrul teatrului și filmului românesc l-a chemat pe Mihai Bendeac la următorul spectacol pe care îl va pune în scenă. Vizibil măgulit de intenția vedetei, Bendeac a promis că-i va onora invitația.

„Tu știi ce însemni pentru mine? Tu ai vrut să-mi pupi mie mâna? Dacă tu-mi spui mie maestre, eu cum să îți spun ție? Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil.”, i-a transmis Florin Piersic lui Bendeac.


Distribuie