• Home
  • Actualitate
  • VIOREL LIS ESTE DIN NOU LA SPITAL. OANA LIS A FACUT ANUNTUL TRIST

VIOREL LIS ESTE DIN NOU LA SPITAL. OANA LIS A FACUT ANUNTUL TRIST

Viorel Lis este din nou la spital. Oana Lis face un anunț preocupant

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, se confruntă cu o situație din ce în ce mai dificilă. Soția sa, Oana Lis, a luat măsuri extreme pentru a putea suporta costurile tratamentelor sale. Din păcate, după cum a anunțat Oana, Viorel Lis a fost readus la spital.

Oana Lis împărtășește vestea nefericită

În ultimul an, fostul primar a trecut prin multe dificultăți, iar tratamentele de care are nevoie sunt extrem de costisitoare. În ciuda speranțelor de îmbunătățire a situației, pare că lucrurile s-au agravat și Viorel Lis a fost dus din nou la spital.

Oana Lis a făcut un anunț pe Facebook, scriind:
„Bună, dragii mei! Sunt la spital cu Viorel, dar m-a plătit ca să stau cu el. După cum vorbește lumea am zis să recunosc, ce să fac. Așa zice lumea.
Mi-a dat trei lei pe zi, sper să iau banii acum. Viorel, dă-mi ăia trei lei. Ce să zic, m-am făcut cu bani.”

La vârsta de 79 de ani, fostul primar se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar tratamentele extrem de scumpe nu par să aducă îmbunătățiri.

Oana Lis vinde unele lucruri pentru tratamentele soțului

Cu toate că au primit ajutor din partea prietenilor, mai ales financiar, bugetul a fost epuizat. Drept urmare, soția fostului primar a luat decizia de a vinde cărți, obiecte de artă și alte bunuri personale pentru a strânge banii necesari spitalizării soțului ei în vârstă de 79 de ani.

Pe măsură ce starea de sănătate se agravează, iar resursele financiare devin din ce în ce mai reduse, situația familiei celor doi nu arată bine. Oana a apelat de mai multe ori la prieteni și cunoștințe pentru a primi sprijin în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.


Distribuie