• Home
  • Actualitate
  • Vladimir Drăghia își dezmoștenește fiica! Totul se întâmplă din cauza Survivor România!

Vladimir Drăghia își dezmoștenește fiica! Totul se întâmplă din cauza Survivor România!

Vladimir Drăghia își dezmoștenește fiica de doar patru ani! Decizia neașteptată luată acum: „Avem o problemă în familie” Motivul a făcut senzație pe rețelele de socializare

Fostul faimos a postat un filmuleț amuzant în care mărturisește că „are probleme în familie’ de când a început show-ul Survivor România.

Fostul concurent de la Exatlon, care a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, a făcut public un filmuleț cu el și fiica sa în care arată ce se întâmplă la el în familie din cauza show-ului care face ravagii în audiențe.

Vladimir urmărește în continuare competiția sportivă alături de fiica lui cu care nu se poate pune însă de acord, cei doi fiind în tabere diferite.

Zora este o Războinică și în ciuda insistențelor tatălui ei, fost Faimos, ea ține în continuare cu echipa adversă.

Nici cu „amenințările de rigoare’, fetița, în vârstă de patru ani, nu s-a lasat convinsă să treacă de partea Faimoșilor, dialogul dintre ea și tatăl ei, fiind unul savuros.

Tu ce ești, Faimoasă sau Războinică?’, întreabă Vladimir, iar răspunsul vine imediat de la fiica lui:

“Războinică!”,

“Ce ai zis? Vrei să fii dezmoștenită?” a continuat Vladimir: “Cum să spui așa ceva, nici în glumă…Nu dormi în pat în seara asta”, a mai spus vedeta, dar puștoaica nu pare să fie deloc afectată.

Vladimir a filmat întreaga discuție și a publicat-o pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor, care s-au amuzat copios.

Vladimir a participat la primul sezon Exatlon pe care l-a și câștigat în fața lui Ionut Jaguarul, iar premiul cel mare în valoare de 100 000 de euro l-a donat în scop caritabil pentru construirea unei clădiri care să adăpostească părinții ai căror copii sunt bolnavi de cancer.

“La sfârşitul experienţei Exatlon, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo.”

“Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus fostul sportiv la vremea respectiva.


Distribuie