• Home
  • Actualitate
  • Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil! Va avea băiețel sau fetiță?

Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil! Va avea băiețel sau fetiță?

Vlăduța Lupău radiază de fericire în aceste momente și asta pentru că este însărcinată. Artista și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți pentru a doua oară. Cântăreața a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil pe care îl poartă în pântece. Va avea băiețel sau fetiță?

Vlăduța Lupău poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Acum, artista este mai fericită ca niciodată și asta pentru că va deveni mamă pentru a doua oară.

După ce a anunțat că este gravidă, celebra cântăreață a dezvăluit și sexul bebelușului pe care î poartă în pântece.

Vlăduța Lupău a anunțat sexul bebelușului din burtică

Tot pe scenă, în cadrul concertului pe care l-a susținut, așa cum a anunțat că este însărcinată, Vlăduța Lupău a dezvăluit și sexul bebelușului din burtică. Artista le-a transmis spectatorilor că va avea un băiețel.

De fapt, cel care a dezvăluit că va avea un frățior a fost chiar fiul ei, Iair, după ce cântăreața l-a întrebat public ce are în burtică.

„Vlăduța Lupău: Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?

Fiul artistei, Iair: Băiat!

Vlăduța Lupău: Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?”, au spus cei doi pe scenă.

Artista, primele declarații după ce a dat vestea sarcinii

Vlăduța Lupău a făcut primele declarații după ce a dat vestea sarcinii. Artista a împărtășit pe Instagram o fotografie în care este prezentă alături de soțul său, Adi Rus, și de fiul lor, Iair, care urmează să devină frate mai mare.

Cântăreața a mărturisit că a cerut întotdeauna ajutor divin pentru a fi binecuvântată cu un al doilea copil, o rugăciune care i-a fost ascultată, deoarece în câteva luni va avea ocazia să-și țină noul născut în brațe.

„O ființă mică… o să mă strige mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer „Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a scris cântăreața pe Instagram.


Distribuie