• Home
  • Actualitate
  • Vulpița a dat uitării România! De ce ar fi părăsit țara Veronica Stegaru

Vulpița a dat uitării România! De ce ar fi părăsit țara Veronica Stegaru

Deși nimeni nu se aștepta la acest lucru, Veronica Stegaru le-a dat o veste surprinzătoare fanilor.

În urmă cu puțin timp a plecat din România, după o viață întreagă în care a trăit în Blăgești.

După ce a născut al treilea copil, cu care nu locuiește, și s-a despărțit de iubitul ei, Vulpița a făcut schimbări mari în ceea ce o privește. Deși nimeni nu se aștepta la acest lucru, Veronica Stegaru le-a dat o veste surprinzătoare fanilor.

În urmă cu puțin timp a plecat din România, după o viață întreagă în care a trăit în Blăgești.

După ce a născut al treilea copil, cu care nu locuiește, și s-a despărțit de iubitul ei, Vulpița a făcut schimbări mari în ceea ce o privește.

Înainte să plece din țară, fosta vedetă de la Antena 1 a declarat că va lucra pe câmp, mai ales după ce a fost multă vreme acuzată că nu produce niciun ban. Acum, se pare că Veronica a decis să schimbe ceva în viața ei.

Astfel că, aceasta a plecat în Germania, acolo unde și-ar dori să meargă la muncă, după cum a spus.

Nu mai avea unde să locuiască

Până în acest moment, Vulpița a postat o imagine cu ea din Berlin, dar nu a precizat adevăratul motiv pentru care a mers acolo.

După toate incidentele din viața ei, soția lui Viorel Stegaru a suferit și și-a dorit să lase în urmă oamenii despre care crede că i-au făcut rău.

Din acest motiv, fosta vedetă de la Antena 1 a decis să plece din casa unde locuia cu tatăl copiilor ei și părinții lui, potrivit Antena1.ro.

La un moment dat, Vulpița nu avea unde să mai locuiască și a fost la un pas să își piardă drepturile asupra bebelușului ei, pe nume Ștefan.

Viorel Stegaru nu vrea să mai audă de mama copiilor lui
Copiii celor doi au rămas în grija lui Vorel Stegaru și a familiei sale, căci Vulpița a plecat de acasă fără să îi ia pe cei mici cu ea.

Acest lucru l-a revoltat foarte tare pe Viorel Stegaru. Ceea ce l-a scos din sărite a fost faptul că nu i-a mai căutat pe cei mici de când a plecat de acasă și în perioada în care a avut un alt iubit.


Distribuie