• Home
  • Actualitate
  • Vulpița şi-a abandonat copiii şi a plecat în Germania. Cu ce se ocupă fosta „vedetă” TV

Vulpița şi-a abandonat copiii şi a plecat în Germania. Cu ce se ocupă fosta „vedetă” TV

Vulpița şi-a abandonat copiii şi a plecat în Germania. După o viață petrecută în Blăgești și o serie de evenimente, Vulpița a luat decizia de a pleca în Germania. Veronica Stegaru s-a despărţit de Viorel, iar cei doi copii, au rămas în grija bărbatului și a părinților săi.

Vulpița a abandonat familia pentru a trăi în Germania

Fosta „vedetă” TV de la Antena 1 a rămas din nou însărcinată, iar fostul ei soț a declarat că nu este al lui. După ce a născut, Vulpița și-a lăsat copilul în grija statului și s-a mutat în casa iubitului. Dar idila lor s-ar fi încheiat, iar Vulpița și-a dorit să facă o schimbare. Așa că, a luat calea străinătății. Mai exact, ar fi plecat la muncă în agricultură.

Vulpiţa a postat o fotografie, iar la locație a trecut Berlin, Germania. Dar nu a dat detalii privind locul de muncă. Pe internet se zvonește faptul că Veronica ar fi mers să lucreze în agricultură.

Vulpița şi-a abandonat copiii şi a plecat în Germania. Sursa foto. Instagram.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara. Trebuie ajutată (…)”, declarau persoane apropiate Vulpiței, în urmă cu ceva timp.

Ce spune fostul sot despre ea

Copiii au rămas în grija tatălui lor, Viorel Stegaru, iar Vulpița a ales să își găsească un alt drum. Lipsa implicării în procesul de divorț a adus tensiuni și conflicte între cei doi foşti soţi. Scandalul dintr ei a ajuns şi pe rețelele de socializare:

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Viorel Stegaru.


Distribuie