• Home
  • Actualitate
  • ZANNI, ELIMINAT DE LA SURVIVOR! DUELUL CU TJ MILES I-A FOST FATAL, DAR CE S-A ÎNTÂMPLAT APOI A DECLANȘAT SCANDALUL: ȚINTA, PRO TV

ZANNI, ELIMINAT DE LA SURVIVOR! DUELUL CU TJ MILES I-A FOST FATAL, DAR CE S-A ÎNTÂMPLAT APOI A DECLANȘAT SCANDALUL: ȚINTA, PRO TV

Concurenții și spectatorii au început să își dea coate, iar gura lumii spune că show-ul de la Pro Tv ar favoriza anumiți concurenți, inclusiv pe Zannidache. Echipa de producție este acuzată că ar schimba regulile jocului pentru a păstra în competiție anumite persoane. Recent au apărut zvonuri conform cărora Zanni ar fi părăsit Survivor All Stars, dar nemulțumirea concurenților abia acum prinde contur.

Regulile de la Survivror All Stars schimbate  pentru Zanni , imaginile vor fi difuzate abia în luna mai, dar în urma unui joc de imunitate desfășurat în interiorul tribului Los Bandidos la duelul de eliminare vor ajunge TJ Miles și Zanni, acesta din urmă fiind ”eliminat” din competiție, însă doar pentru o scută perioadă. Iar când toată lumea credea că s-a trecut peste plecarea cântărețului, ba chiar ar fi fost și un nou duel de eliminare, surpriză, Zanni s-a întors. Se pare că șefii ar fi decis să îl aducă înapoi datorită urmăritorilor fanatici pe care acesta îi are și care ar menține ridicată audiența postului atunci când se difuzează emisiunea.

Nu e prima dată când producția Pro Tv schimbă regulile emisiunii în favoarea unui concurent. Zilele trecute, Andrei Ciobanu și Ana Pal au concurat în duelul eliminatoriu și fiecare a luptat din greu pentru a rămâne la Survivor All Stars. Bărbatul a pierdut în fața colegei sale, motiv pentru care trebuia să părăsească Republica Dominicană. Însă, a avut parte de o surpriză. Daniel Pavel l-a anunțat că mai primește o șansă și rămâne în competiție.

„Andrei, în spate se află o barcă. Vreau să îți luminez drumul către această barcă. Ea te va duce undeva. Drumul către acea barcă îți este luminat de această torță reaprinsă. Drumul îți este deschis, iar barca nu te va duce la aeroport, Andrei Ciobanu. Te va duce în camp-ul tribului advers, adică în tribul tău de origine. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu”, a spus Domnul Dan.


Distribuie