• Home
  • Actualitate
  • Disputele din familia Roman după moartea Mioarei: Catinca îl pune la colț pe Petre Roma

Disputele din familia Roman după moartea Mioarei: Catinca îl pune la colț pe Petre Roma

La mai bine de 40 de zile de la înmormântarea Mioarei Roman, una dintre cele mai cunoscute figuri din peisajul social-politic românesc, se deschide o cutie a Pandorei în familia sa. Disputele și neînțelegerile izbucnesc în lumina reflectoarelor, dezvăluind o imagine complexă și emoționantă a dinamicii relaționale dintre membrii săi. Catinca Zilahy, fiica vitregă a lui Petre Roman, fost prim-ministru al României, aduce în prim-plan resentimentele sale față de acesta, acuzându-l că a venit la priveghiul fostei soții, Mioara, doar pentru a-și etala prezența în fața presei.

Confruntarea financiară:
După moartea Mioarei Roman, Oana Roman și Catinca Zilahy se confruntă cu provocări financiare majore. Acestea au de achitat o datorie semnificativă de 300.000 de euro către Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului și Protocolului de Stat. Această povară financiară adaugă o notă și mai amară la deja complicata situație familială și moștenirea lăsată de Mioara Roman, accentuând tensiunile și neînțelegerile din interiorul familiei.

Critica adusă lui Petre Roman:
Catinca Zilahy nu își ascunde dezamăgirea față de Petre Roman, acuzându-l că gestul său la priveghi a fost lipsit de autenticitate și mai degrabă calculat pentru ochii presei. Cuvintele sale aruncă lumină asupra unor relații complicate și tensionate din trecut, subliniind aspectele neîmplinite și resentimentele acumulate în ani de zile. Faptul că acuzațiile se extind și asupra actualei soții a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, adâncește portretul unui fost premier controversat, implicat într-o rețea complexă de relații și emoții neînțelese.

Astfel, moartea Mioarei Roman nu face decât să aducă la suprafață un tablou complicat al unei familii marcante în istoria social-politică a României. Disputele și tensiunile dintre membrii acestei familii nu fac decât să aducă în prim-plan fragilitatea relațiilor umane și complexitatea sentimentelor, subliniind vulnerabilitatea și nevoile emoționale ascunse în spatele fațadelor publice.


Distribuie