• Home
  • Actualitate
  • Cât costă un curs de psihologie cu Carmen Harra. Se face pe Zoom și durează 3 zile

Cât costă un curs de psihologie cu Carmen Harra. Se face pe Zoom și durează 3 zile

Un curs de psihologie cu Carmen Harra poate părea tentant, la prima vedere, ținând cont că durează 3 zile și se desfășoară pe Zoom. Cu toate acestea, au apărut multe controverse în ceea ce privește costul piperat al acestuia. Mai mult, Carmen Harra le promite participanților că vor intra în posesia unei diplome internaționale de specialist în psihologie.

În lumea misterioasă a clarvăzătorilor și a premonițiilor, numele Carmen Harra își face simțită prezența cu o autoritate unică. Cu toate acestea, puțini sunt cei care îi cunosc adevărata poveste. Așadar, cine este cu adevărat Carmen Harra și cum a ajuns să devină una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare ale timpurilor moderne.

Cât te costă să faci un curs de psihologie cu Carmen Harra

Carmen Harra, renumita clarvăzătoare, a stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online după ce a anunțat organizarea unui curs intensiv de psihologie, cu o durată de doar trei zile. Cu toate că această oportunitate poate părea tentantă pentru cei dornici să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniu, prețul cursului a provocat un val de controverse și reacții în rândul publicului.

Cursul, care urmează să aibă loc pe platforma Zoom în perioada 24-26 mai (vineri, sâmbătă, duminică – începând cu ora 17:00, ora României), se anunță a fi una dintre cele mai intense experiențe de învățare, oferind trei zile de lecții susținute de către Carmen Harra. La finalul acestui curs, participanții ar urma să primească o diplomă internațională de specialist în psihologie, conform promisiunii făcute de organizatoare.

Cu toate acestea, costul acestui curs a ridicat semne de întrebare în rândul publicului, deoarece suma solicitată de Carmen Harra este una destul de mare. Pentru a participa la această experiență de învățare, un cursant trebuie să plătească 2.750 de lei sau 549 de euro, o sumă care depășește bugetul multor români. Este de menționat că această sumă este echivalentă cu venitul mediu lunar al unor persoane, iar pentru unii dintre aceștia, această investiție poate fi considerată prohibitivă.

Carmen Harra, carte de vizită

Înainte de a ajunge o faimoasă clarvăzătoare, Carmen Harra a avut o altă carieră, mai puțin cunoscută publicului larg. În urmă cu aproximativ 40 de ani, Carmen era o tânără cântăreață, parte din formația Trio Express, care a cucerit inimile ascultătorilor cu muzica sa. În anii ’80, Trio Express a fost una dintre trupele de succes ale vremii, iar Carmen, sub numele său de familie Mureșan, era liderul grupului.

Cu toate acestea, destinul avea să o poarte pe căi neașteptate, iar Carmen Harra avea să-și găsească adevărata chemare în alt domeniu. După o perioadă de transformare și introspecție, Carmen s-a reorientat către studiul psihologiei, devenind un specialist recunoscut în domeniu. Astfel, pe lângă cariera sa muzicală anterioară, Carmen Harra s-a dedicat acum înțelegerii profunde a minții umane și a interacțiunilor complexe dintre individ și societate.

Născută în anul 1955, Carmen Harra este nepoata celebrului poet Octavian Goga, iar rădăcinile sale culturale și spirituale au jucat un rol semnificativ în modelarea personalității și a perspectivei sale asupra vieții.


Distribuie