• Home
  • Povești
  • Ce a fost păcălit Sebastian (46 de ani), după ce s-a cuplat pe Facebook cu o tânără de 17 ani. Cine era „Vali din Iași”, de fapt

Ce a fost păcălit Sebastian (46 de ani), după ce s-a cuplat pe Facebook cu o tânără de 17 ani. Cine era „Vali din Iași”, de fapt

Dragostea te poate face să să-ți pierzi nu numai mințile ci și toată averea. A pătit-o un român de 46 de ani care și-a pierdut economiile câștigate din greu în Franța după ce s-a îndrăgostit nebunește de o femeie cunoscută pe Facebook.

Sebastian, într-un interviu la Acces Direct, a împărtășit povestea întâlnirii sale cu Vali și modul în care s-a îndrăgostit de ea. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar după șase luni de conversații online, au decis să se întâlnească în Iași.

Cu o diferență considerabilă de vârstă între cei doi, relația lor a devenit tensionată, iar Sebastian a decis să renunțe la locul de muncă din Franța și să se mute în România pentru a fi cu Vali.

„Am 46 de ani și ea 23 de ani. Avea 17 ani jumate când ne-am cunoscut. Nu s-a rezolvat nimic. Am cunoscut-o pe Vali, ea este din Iași. Ne-am cunoscut pe Facebook, am socializat o perioadă de 6-7 luni cu ea. Ne-am înțeles să ne întâlnim în Iași. Am venit în Iași și m-am întâlnit cu ea la un hotel am plecat într-un mall și am făcut niște cumpărături, iar mai apoi am dus-o acasă la părinții ei. Am cheltuit în prima zi 1.300 de euro.

Din momentul acela am decis să rămânem iubiți. Mi-a cerut să fim discreți și să nu ne știe nimeni. Eram căsătorit și am o fetiță. După ce am plecat din Iași m-am dus în Franța și în fiecare lună îi trimiteam sume de bani. De câte ori îmi cerea de atâtea ori îi trimiteam. Am avut o relație cu ea în jur de un an de zile. Mi-a cerut să renunț la Franța, eu fiind stabilit în Franța și să vin să mă stabilesc în România. Am renunțat la serviciu și m-am mutat cu ea în Iași. Ea lucra într-un supermarket, iar eu la rândul meu m-am angajat în Iași. Am stat împreună 4 luni”, a povestit bărbatul.”, a declarat bărbatul.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor financiare și emoționale considerabile depuse de bărbat, Vali s-a îndepărtat de el, blocându-l pe rețelele de socializare și furându-i bani și bijuterii prețioase.

Îndrăgostit până peste cap, Sebastian a cerut divorțul soției sale pentru a fi cu Vali, dar femeia a refuzat. „O iubeam pe această fată, nu credeam că voi ajunge victimă”, a declarat Sebastian

Vali s-a îndrăgostit ulterior de alt bărbat și a plecat în Germania, lăsându-l pe Sebastian fără economiile sale câștigate în Franța și fără bijuteriile valoroase cumpărate cu ani de trudă. Chiar dacă bărbatul trădat în dragoste a depus o plângere la poliție, până în prezent nu s-au luat măsuri în cazul său, potrivit rotalianul.com.


Distribuie