• Home
  • Actualitate
  • Credeau că vor avea un bebeluș, dar au avut surpriza să îi vină pe lume tripleți!

Credeau că vor avea un bebeluș, dar au avut surpriza să îi vină pe lume tripleți!

Becki-Jo Allen, în vârstă de 23 de ani, este deja o mamă devotată a unei frumoase fetițe pe nume Indiana. Alături de partenerul ei de viață, Liam Tierney, au decis că este momentul potrivit să-și extindă familia, iar dorința lor s-a împlinit rapid când Becki a rămas însărcinată. Vestea aducerii unui nou membru în familie a fost primită cu bucurie și entuziasm de către întreaga familie.

Cu toate acestea, nimeni nu s-a așteptat la surpriza pe care avea să o aducă această sarcină. De la început, Becki a experimentat simptome neobișnuite, precum stările de greață și durerile de cap persistente. Îngrijorată de evoluția acestor simptome, viitoarea mamă a decis să consulte un medic pentru a obține mai multe informații.

După mai multe analize și o ecografie inițială, s-a aflat o veste uluitoare – Becki urma să aducă pe lume nu unul, ci trei copii! Această descoperire a fost un șoc total pentru tânăra mamă, care nu se aștepta la asemenea vestea.

Cei trei bebeluși s-au născut în cea de-a 31-a săptămână de sarcină, prin operație cezariană, și au fost numiți Roman, Rocco și Rohan. Pentru a se asigura că aceștia se dezvoltă sănătos, au fost ținuți în incubator timp de 6 săptămâni, câștigând în greutate înainte de a putea fi aduși acasă.

La întoarcerea acasă, toată familia a observat cât de mult semănau cei trei bebeluși. Însă surprizele nu se opreau aici! După ce au făcut un test special, părinții au descoperit că băieții lor sunt tripleți identici, o raritate în lumea nașterilor multiple.

Deși identitatea lor fizică poate fi confuză uneori, mama nu întâmpină dificultăți în a-i identifica. Ea observă că fiecare dintre ei are trăsături și personalități unice. Un alt aspect remarcabil este comportamentul protector al celui din mijloc, care a fost vizibil chiar din perioada de sarcină și s-a păstrat și după naștere.

Viața cu tripleți este plină de provocări, iar necesarul lor de scutece și servetele este impresionant. Cu toate acestea, sora lor mai mare, Indiana, este extrem de fericită și mândră de frații ei identici, iar relația lor este plină de iubire și armonie.

În ciuda tuturor provocărilor, Becki-Jo Allen și familia ei se bucură de fiecare moment petrecut împreună, iar aventura de a crește trei copii în același timp este o experiență cu adevărat unică și minunată pentru ei.


Distribuie