• Home
  • Actualitate
  • Cu ce se ocupă acum Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat „Românii au talent”. Viața lui s-a schimbat total

Cu ce se ocupă acum Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat „Românii au talent”. Viața lui s-a schimbat total

Radu Palaniță este mecanicul auto care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu și a câștigat „Românii au talent” în 2020. Celebrul show de la Pro TV a însemnat o adevărată rampă de lansare pentru acesta care acum își câștigă existența din pasiunea sa. Totodată, Radu Palaniță a tras lozul câștigător și pe plan sentimental, găsindu-și sufletul pereche.

Radu Palaniță surprindea plăcut pe toată lumea în urmă cu trei ani, când participa la show-ul „Românii au talent” și chiar îl câștiga. De-atunci, viața i s-a schimbat radical, deoarece doar lucruri bune și oameni frumoși i-au ieșit în cale. Dar iată ce mai face și cu ce se ocupă în prezent fostul mecanic auto cu voce de aur.

Cu ce se ocupă acum Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat „Românii au talent”

Fostul câștigător al emisiunii de talente pare să trăiască acum o viață la care unii poate doar visează. După ce și-a făcut curaj să lase viața de mecanic auto în spate și să se facă remarcat prin prisma vocii sale, Radu Palaniță face deja bani din pasiunea sa.

La o simplă accesare a paginii personale de Facebook, putem observa că bărbatul este destul de activ și își ține fanii la curent cu clipuri video care îl ilustrează cântând, semn că nu a avut de gând să renunțe la ceea ce l-a consacrat.

Mai mult decât atât, pe lângă filmările cu care își încântă fanii, Radu Palaniță are grijă să cânte în fața lor, live, la concertele pe care le are. Participarea la „Românii au talent” l-a propulsat în lumea muzicii și a început să fie ofertat pentru a cânta la nunți, botezuri și diverse petreceri.

Radu Palaniță și-a întâlnit sufletul pereche

Probabil de multe ori ni s-a întâmplat să observăm că, odată cu producerea unei schimbări benefice majore în viața noastră, lucrurile se așază de la sine. Este cazul și lui Radu Palaniță, care la începutul acestui an mărturisea faptul că și-a găsit sufletul pereche.

„Sunt implicat în acest moment într-o relație. Vreau să o cer pe iubita mea în căsătorie. Suntem împreună cam de anul trecut, din iulie. Ea cu ce se ocupă… mă întrebi? Păi se ocupă ca eu să fiu mâncat și îmbrăcat bine. M-am gândit și cum să o cer în căsătorie, dar nu pot acum să vă zic pentru că este lângă mine.

Ne-am întâlnit într-un oraș frumos și drăguț… Brașov! A fost dragoste la prima vedere între noi doi. Am contactat-o prima dată pe Facebook, ce să fac? Așa este moda în ziua de astăzi, nu ne-a făcut nimeni cunoștință. A fost o chimie reciprocă între noi doi. Nu contează cum ne-am întâlnit, ci important este că e bine între noi doi”, a declarat Radu Palaniță, pentru Click!.


Distribuie