Jonnie Irwin: Diagnostic terminal de cancer

Mi s-au dat șase luni de trăit”. La doar 48 de ani, îndrăgitul prezentator tv, Jonnie Irwin, anunță că suferă de cancer în stadiu terminal…

„Nu știu cât timp mai am, dar încerc să rămân pozitiv și atitudinea mea este că trăiesc cu cancer, nu că mor din cauza lui. (…) Acum vreau să-mi fac planuri. Vreau să-mi creez amintiri și să surprind aceste momente alături de familia mea, pentru că realitatea este că băieții mei vor crește fără să-și cunoască tatăl și asta îmi rupe inima.”, s-a confesat vedeta.

Jonnie Irwin este căsătorit cu Jessica (40 de ani) cu care are 3 copii Rex, trei ani, și gemenii de doi ani Rafa și Cormac.

Jonnie se afla în Italia în august 2020, filmând pentru „A Place in the Sun”, când a simțit că ceva nu era în regulă cu el, căci vederea i s-a încețoșat în timp ce conducea. Analizele făcute ulterior au arătat că suferea de cancer pulmonar care i s-a extins la creier. „În termen de o săptămână, mi s-au dat șase luni de trăit”, își amintește el. „Trebuia să merg acasă și să-i spun soției mele, care avea grijă de bebelușii noștri. A fost devastator. Tot ce puteam să fac a fost să-i cer scuze. Mă simțeam atât de responsabil.”, povestește vedeta.

Medicamentele împotriva cancerului dar și chimioterapia au ajutat la prelungirea prognosticului dat de medici lui Jonnie. Iar acesta a continuat să muncească fără să se plângă.

Și chiar dacă de-a lungul timpului doar un grup foarte mic de prieteni și familie au știut despre diagnosticul său, vedeta de televiziune acum vrea să vorbească despre boala lui: „Acum a ajuns la punctul în care mi se pare că am un secret murdar. Sper că vorbind despre asta voi putea inspira oamenii care trăiesc cu perspective restrânse de viață să profite la maximum de fiecare zi; să-i ajut să vadă că poți trăi o viață pozitivă, chiar dacă sunt pe moarte”.

„Într-o zi, mă va ajunge din urmă”, a adaugat el. „Dar fac tot ce pot pentru a ține acea zi deprte cât mai mult posibil. Îi datorez asta lui Jess și băieților noștri”.


Distribuie