• Home
  • Actualitate
  • Petru, Fiul Mădălinei Manole, A Împlinit Astăzi 13 Ani. Ce Mesaj Emoționant A Postat Fratele Artistei: ”Nu L-Am Văzut De Când Mama Lui…”

Petru, Fiul Mădălinei Manole, A Împlinit Astăzi 13 Ani. Ce Mesaj Emoționant A Postat Fratele Artistei: ”Nu L-Am Văzut De Când Mama Lui…”

Sărbătoare în familia Mădălinei Manole! Petru, fiul regretatei artistea împlinit astăzi vârsta de 13 ani, iar fratele cântăreței este cel care îi duce dorul și tot timpul se gândește la el deoarece nu l-a mai văzut de la moartea mamei sale. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis acesta cu ocazia aniversării sale!

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani

Iată mesajul postat de fratele artistei!

Petru, fiul Mădălinei Manole, își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar micuțul regretatei artiste împlinește frumoasa vârstă de 13 ani. Fratele Mădălinei Manole este cel care îi duce zilnic dorul nepotul săi deoarece susține că nu l-a mai văzut de la moartea surorii sale.

Petru, fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani

Marian Manole și soțul artistei, Mircea, sunt în război de la moartea Mădălinei Manole. Fratele artistei a mărturisit că nu și-a mai văzut nepotul de când sora lui l-a adus pe lume, motiv pentru care nu știe cum arată.

”“Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume!La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic!

Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, îI transmite Marian Manole. ”, i-a trasmis Marian Manole, fratele artistei.

Petru Jr. nu este lăsat să-și vadă unchiul

Războiul dintre Petru Mircea și Marian Manole continuă! Cei doi sunt la cuțite de când regretata artistă s-a stins din viață, pe data de 14 iulie 2010. Familia Mădălinei Manole nu a mai reușit să-l vadă pe Petru Jr. de când era un bebeluș deoarece tatăl său îl ține departe de rudele mamei sale odată cu moartea ei.

„Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru click.ro, anul trecut.


Distribuie